WWW.ELEKTRISCHE-FIETSEN.SURFSTAD.NL
Home - ELEKTRISCHE FIETS - FIETSENDRAGER

 Elektrische Fietsen - Fietsdrager

Thule fietsendrager

De verkoop van de elektrische fiets, de e-bikes, groeit explosief. Elektrische fietsen zijn zwaarder en breder van constructie en daardoor niet met elke fietsendrager veilig te vervoeren. Thule ontwikkelde de EuroPower 916, speciaal voor elektrische fietsen. Een afneembare oprijgoot zorgt er voor dat men de elektrische fiets moeiteloos op de fietsendrager kan rijden. Twee elektrische fietsen kunnen moeiteloos naast elkaar geplaatst worden op de Thule fietsendrager. De EuroPower 916 fietsendrager kan met elektrische fietsen en al gekanteld worden, zodat de achterklep van de auto gewoon open kan.

elektrische fiets drager

Twinny Load Fietsdrager

De XLC BikELift, de nieuwe Twinny Load fietsendrager voor elektrische fietsen, kan je naar het wegdek laten afdalen. Je kunt er de elektrische fietsen zo op rollen. De Bikelift is stabiel met een volgeladen fietsdrager. Deze fietsendrager is niet kantelbaar en komt met een garantie van zeven jaar.

twinny load fietsendrager

Test Fietsendrager

Hier vindt u een test van 12 fietsendragers voor elektrische fietsen.

Fietsdragers e-bikes

Bosal Fietsendrager

Bosal introduceert een opvouwbare fietsdrager voor twee elektrische fietsen. Deze fietsendrager is zelfs geschikt voor hybride auto’s, waar niet altijd een trekhaak achter kan of mag Met een speciale set is de fietsdrager ook geschikt voor kleine auto’s. De fietsendrager is kantelbaar, zodat de bagageruimte toegankelijk blijft. Hij is tot 60 kilo belastbaar en heeft een diefstalbeveiliging. Een oprijgoot is leverbaar, zodat de zwaardere e-bike niet hoeft te worden opgetild. De fietsdrager is voor circa 300 euro te koop.

bosal fietsendrager
tweedehands laptop - einmaleins üben - hoofdrekenen oefenen - trampoline test - vouwfiets kopen - motorhome kopen - oatmeal diet
 webdesign