WWW.ELEKTRISCHE-FIETSEN.SURFSTAD.NL
Home - ELEKTRISCHE FIETS MERKEN

 Merken elektrische fietsen

Elektrische fiets merken

Bent u overtuig van de voordelen van een elektrische fiets, dan is het kiezen ut de vele elektrische fiets merken de volgende beslissing. Elektrische fiets testen kut u helpen om te weten welk elektrsiche fiets merk het best past bij uw noden.

Batavus elektrische fiets

Technische perfectie staat voorop bij de >b>Batavus elektrische fiets 2011.

Met Batavus Mambo Easy of Batavus Staccato Easy kies je voor een Batavus Easy, een Batavus elektrische fiets van topkwaliteit. De gebruikte technologie voldoet aan de hoogste normen.

Koga Miyata elektrische fiets

Misschien opteert u voor de Koga Miyata elektrische fiets. Koga behoren voor velen tot de mooiste elektrische fietsen die er bestaan. De accu van de Koga Miyata elektrische fiets is in het frame of in de bagagedrager ge´ntegreerd.

Flyer elektrische fiets

Bent u op zoek naar een vouwfiets, dan kan u niet missen met de Flyer elektrische vouwfiets. U vindt de Flyer elektrische vouwfiets in twee uitvoeringen. Met de Flyer elektrische fietsen heeft u 5 jaar totaalgarantie.

Gazelle elektrische fiets

De Gazelle Eclipse werd Fiets van het Jaar 2011. De Batavus BUB Easy werd bekroond als E-bike van het Jaar 2011. De Gazelle elektrische fietsen zullen u snel overtuigen van hun rijcomfort. Bij Gazelle elektrische fietsen kunt u kiezen uit 10 modellen: van basis tot luxe.

Elektrische fiets merk Trek

Trek is de grootste fietsenproducent van de Verenigde Staten, waaronder de populaire elektrische fiets Trek t500. De Trek elektrische fiets heeft belangrijke kenmerken: een laag gewicht en sterke ondersteuning. De duurzame, afneembare accu maakt van de Trek elektrische fiets een top ebike.

tweedehands laptop - bieber biopic - kindermountainbike - trampoline test - vouwfiets kopen - motorhome kopen - oatmeal diet
 webdesign